Den mest effektiva metoden att sköta din lädermöbel


Köpa möbler kan vara en besvikelse precis som energi för vissa individer. Om du liknar den stora majoriteten av oss, när möjligheten kommer att bestämma, börjar du ha frågor om dina beslut. Det här är verkligen vanligt med köttmöbler. Vi har samlat de bästa tipsen för kalvskinnvård för att hjälpa dig i dina köksmöbler att köpa val. Har ingen rädsla! Gör kalvskinnsmöbler köper med fullständig säkerhet.

En bit av kohidsmöbler kan verkligen skapa ett intryck.

Calfskin Furniture Myths Debunked


Calfskin möbler skadas effektivt av barn och husdjur. Nej. Möblerna är så skyddade som några andra möbler i huset. För ett extra lager av "bit psyke" kan du välja en säkrad cowhide för dina möbler, vilket har en ytterligare färdighet kopplad till den för att göra den extra mångsidig mot potentiella risker. Det finns några mutter som tycker att kärlekssätet är deras bettleksak och några kattdjur som förväntar sig att det är deras repor. Det är en alternativ fråga inifrån och ut. Den senare frågan kan lösas genom att göra ditt eget kattrepellande stänk.

Kohidmöbler är alltför kalla eller överdrivet heta. Nej. Du sätter ihop din könsbestämd segregering i förhållande till ditt fordons kalvskinnsituationer i en Midwestern-domän. Utanför är vanligtvis antingen "överdriven kall" eller "överdriven het". Cowhide möbler inuti kommer att förbli underbart kallt på sen våren och värme till din kroppsvärme på vintern, utan grymt började som ditt hem vanligtvis behagligt inuti. Vårt lone tips kan vara att hålla det ur den omedelbara solen. Solen kan både värma upp cowhiden och göra det okej varmt, precis som suddig karaktär.


Cowhide möbler varar inte. Negativ åskådare. Cowhide möbler (när de köps på högkaliber) är något du köper för en livstid. Eftersom kohud är ett karakteristiskt föremål, tar vägen mot modning ut sin vanliga patina. Till några kan kalvskinnsmöbler åldras som ett fint vin, vilket efter en tid ökar ytterligare skikt av storhet. Normalt är kohidmöbler en bra hemspekulation.

Calfskin möbler är bara för rika individer. Nej. Trots det faktum att cowhide möbler kan se överdådiga som regel, behöver du inte vara en demigod för att utrusta ditt hem med det. Oavsett om du köper på toppen av kohidmöbler ser du att det fortsätter att gå längre än konsistens och bli ett starkt förbättrat incitament för ditt hem.

Kohidmöbler är för svåra att ens tänka på att bry sig om. Nej. Det är helt normalt, ungefär detsamma som dina andra familjeförpliktelser. Kohid är utomordentligt enkelt att tänka på. Du behöver använda en balsam varje 6 om året och torka upp spill som de händer med ett perfekt tyg. Avstå från att använda grova rengöringsmedel som rengöringsmedel, rengöringsmedel, lösningsmedel och så vidare. Dessa kommer bara att lämna fläckar och fördämma eller skada din kohud. Sätesrengöring? Bara för fångarens handskar.

Detta leder oss till följande segment.

Tips och tricks att ta hand om din lädermöbel

Här är några tips och fällor för att hålla dina husdjursmöbler utmärkta och effektivt tänkt på, under lång tid framöver. ** Vissa kohider följer ganska säker rengöring och stöd. Fortsätt vara säker på att rådgöra tillverkarens förslag innan du följer den här handboken.

1. I vanliga levnadsvillkor eller vad producenten kan tänka på typiskt bruk är allt som borde vara viktigt för att hålla din kalvskinnsmöbler i toppläge, en standard dammsugning i sprickan och ett torrt material som städar för att utesluta direkt och rester utvecklas .

2.Köp en anständig kalvskinn balsam (din möbelhandlare kan ordinera en). Använd det varje 6 år.

3. Liksom vad som helst på klädseln, kan kalvskinn suddas om det är överpresenterat för solen. Skydda dina kalvskinnsmöbler från solen, precis som externa komponenter.

Använd ett fläckfritt terrytyg för att torka spill och städa upp vrak.

Strategier för rengöring av lädermöbler

Mycket som att döda ditt hår med hjälp av självduschdusch ... försök alltid rengöringsstrategi i ett inhägnad territorium först. Du föredrar inte att vända din rika burgunder kontorsmöbler blondin i en livlig rengöring händelse.
För mindre fläckar och spill, torka eventuellt överflödig vätska omedelbart med en bläcktorka eller rent svampigt material. Om det är viktigt, använd ett försiktigt mättat känsligt material med rent ljumt vatten och låt det lufttorka normalt. Om du använder vatten, rengör hela zonen där platsen hände.

• Använd inte rengöringsmedel eller dränera fläcken kraftigt med vatten. Detta kan orsaka mer skada än fläcken själv.
• Använd inte rengöringsmedel, rengöring av möbler, oljor, lack, gitterrengöringsmedel, rengöringsmedel eller luktande salter.
• För margarin, olja eller oljefläckar, torka av överflöd med ett perfekt torrt tyg och därefter ta av sig ensam, eftersom platsen ska sprida sig i kalvskinnet efter en kort tidsram.
• Om fläcken fortsätter, föreslås att en sakkunnig kohudsprodukt rengör kalvskinnet för att hålla sig borta från eventuella skador på själva själva kohudet.
• Använd mindre eller mindre repor ytligt genom att använda en mudd eller rena fingrar för att smyga försiktigt. Om nödvändigt mättas försiktigt med raffinerat vatten till arbete.
• Kom ihåg att kalvskinn är ett karaktäristiskt föremål och kräver viss övervägande för att hålla kuvertens gemensamma storhet uppe.
• För raster, tårar eller punkteringar letar efter din närmaste kalvskinnsmöbler ombyggnadsadministration för att snabbt fixa den påverkade regionen och skydda den från att sprida sig till ytterligare skada.

Comments

Popular posts from this blog

Information om lädervård

MLR som i Masters i läder restaurering